Herplaatsing

Wiep als herplaatsing aangeboden.

Voor onze lieve Wiep zoeken wij een fijn nieuw huisje. Wiep heeft een super fijn nieuw huisje gevonden.

Wiep is een zeer lieve, aanhankelijke en uiterst betrouwbare labrador. Zij is bij ons geboren uit onze eerste labrador Kim( zij is 16 jaar geworden).

Bij ons heeft ze een paar nestje gehad en mag nu met pensioen. Wiep is in november 9 jaar geworden, is nog heel fit en speels. Ze mag nu naar een nieuw huisje waar ze lekker veel aandacht krijgt.

Wiep is heel gek op (kleine) kinderen, kan goed met andere honden en dieren opschieten. Ze is hier ook vaak oppas oma geweest voor jonge pups.

Voor Wiep zoeken wij een huisje met voldoende ruimte, zodat zij ook lekker buiten kan spelen, ook vinden wij het belangrijk dat er nog een andere hond(en) aanwezig is waar zij lekker mee kan spelen.

Denken jullie Wiep een fijn huisje te kunnen bieden, dan ontvangen wij graag een mail met jullie motivatie, woon-, werk- en leefsituatie.

Herplaatsing/ Gastgezin

Soms hebben wij labradors, (pups of volwassen) die door omstandigheden ter herplaatsing worden aangeboden. Of soms zoeken wij een gastgezin waar onze pup het eerste jaar kan opgroeien.

Als u hier interesse in heeft, ontvang ik graag een e mail met daarin, jullie woon/leefsituatie, ervaring en beschikbare tijd voor hond.

 

* 06-02-2020

Gezocht gastgezin waar onze labradorpup het eerste jaar kan opgroeien.

Voor onze pup die wij aanhouden uit ons eigen nestje zoeken wij een fijn huisje waar zij het eerste jaar kan opgroeien en de tijd en aandacht krijgt die ze verdient en nodig heeft.

Wij zoeken een huisje met mensen die het leuk vinden om een pup in huis te hebben, ervaring hebben met het opvoeden van honden en de tijd en aandacht kunnen en willen geven die een pup nodig heeft. 

Lijkt het je leuk...en wil je graag nadere informatie ontvangen, stuur dan een mail, met daarin jouw/jullie woon- en leefsituatie, ervaring en motivatie.